19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİMİZ 2023

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladık. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cansel CAN ÖZCAN tarafından hazırlanan Step Aerobik gösterisi, Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem BULUT ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

25.05.2023 502

25-05-202325-05-202319 Mayıs Anma Programı öncesi okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan kermes etkinliği.Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cansel CAN ÖZCAN tarafından hazırlanan Step-Aerobik gösterisi.Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cansel CAN ÖZCAN tarafından hazırlanan Step-Aerobik gösterisi.Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cansel CAN ÖZCAN tarafından hazırlanan Step-Aerobik gösterisi.Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cansel CAN ÖZCAN tarafından hazırlanan Step-Aerobik gösterisi.Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem BULUT tarafından hazırlanan Resim Sergisi Açılısı.Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem BULUT tarafından hazırlanan Resim Sergisi Açılısı.Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem BULUT tarafından hazırlanan Resim Sergisi Açılısı.Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cansel CAN ÖZCAN tarafından hazırlanan Step-Aerobik gösterisi.