İlçemiz genelinde yapılan kompozisyon yarışmalarında dereceye girdik.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif ERSOY'u Anma Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi kapsamında yapılan kompozisyon yarışmalarında öğrencimiz dereceye girdi.

19.03.2024 73

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle ilçe çapında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 2. olan, yine 18 Mart Çanakkale Zaferinin kutlama programı için ilçede düzenlenen kompozisyon yarışmasında 3. olan öğrencimiz Esmanur ÇELİK'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle ilçe çapında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 2. olan Esmanur ÇELİK ödülünü alırken;

19-03-2024

18 Mart Çanakkale Zaferinin kutlama programı için ilçede düzenlenen kompozisyon yarışmasında 3. olan öğrencimiz Esmanur ÇELİK Sarıkamış Belediye Başkanından hediyesini alırken;

19-03-2024